diumenge, 28 de juny del 2009

PETITES COSES DE LES SERPENTS D'ESTIU

S'ha de tenir pebrots per parlar de plàtans quen vols dir carxofes...

Aquesta nit, el TN de TV3 ha parlat excepcionalment tres vegades seguides de Tarragona: una taca de petroli escampada davant de la costa, un jove de 32 anys que pateix la grip nova, ingressat a l’Hospital Joan XXIII –fins aquí normal, si són notícies negatives- i... oh sorpresa, una interessant ruta per pedreres romanes organitzada pel Museu Nacional Arqueològic. Deuen anar escassos de continguts i aviat començaran a sortir les serpents d'estiu dels seus caus.
Desprès, han fet una connexió amb l’inspirat Pepe Garriga des de la castigada franja de Gaza, que ha afirmat - amb un to massa foteta per un informatiu seriós -que ara Israel controla la dieta dels palestins perquè ja es poden passar plàtans. De la quantitat de terroristes suïcides que no s'han colat, dels atemptats que s’han estalviat i de les vides que s’han salvat des de que hi ha el mur, no n'ha informat mai; però hi ha xifres contundents. Potser vol treballar al Polònia aquest noi? Això dit amb tot el respecte i admiració pels seus humoristes, guionistes etc. Mira que fer una connexió des de Palestina i posar-se transcendental per parlar d’aquesta saborosa fruita tropical!! Això sí que és tenir pebrots, Garriga! De sobte, m’he adonat que ja som a l’estiu i que aquest any encara no ha aparegut cap tauró per la platja. Sort de Sant Michael Jakson, que el faran patró dels informatius i que els plàtans són tan dolços !

3 comentaris:

joan ha dit...

Francesc, lo fotut, es que aquests de les noticies de Tarragona es que no saben el mal que fan a la industria turistica. Semblen els enemics del turisme, aquests noticies es diuen al hivern.

En quan a lo de Gaza, es que es un anunci pagat pels "plataneros", i de deixar constancia de lo "dolents " que son els israelians.

Anònim ha dit...

tens més raó que un sant, Joan. Potser volia dir que tot plegat TV3 és com una república bananera?

Alfred

feliu ha dit...

Potser, que sigui pels patinaços que estan fent tots plegats.