dijous, 1 d’octubre del 2009

MODERNITZEM EL LLENGUATGE!


Les generacions d’avui dia a penes poden entendre la famosa frase de Jesús : "És més fàcil que un camell passi pel forat d'una agulla que un ric entri al Regne dels Cels."
A vegades, això de les agulles i els camells es pot confondre amb la droga. D’altres, hi ha qui ha vist un camell només en un documental i encara fent zapping...
Proposo actualitzar la frase amb una versió més entenedora i actual. Per exemple: "És més fàcil trobar una plaça de pàrquing a Tarragona que entrar al Regnes dels Cels."
Fa mesos que cerco un lloc on deixar el cotxe i és impossible. Aparcaments Municipals té una llista d’espera de tres anys al pàrquing Saavedra! El pàrquing municipal més a prop que tinc disponible –vull dir amb places- és a dos quilòmetres i escaig de casa meva, gairebé mitja hora d’anar i mitja de tornar caminant. I val 95 €! I la grua que no para. "Mama por! He de comprar Dodotis."

Francesc Valls-Calçada

Nota al marge: encara estic sense Internet i puc penjar aquest post gràcies a la meva amiga Mimí Miró... que fa miracles: és Miraculosa.