dimarts, 4 d’agost del 2009

COSES QUE PASSEN


He rebut un mail -referent a un article publicat a La Vanguardia- enviat per l'amic G.M. i com que amb aquestes calors no fa per escriure gaire, em limito a copiar i a enganxar. De totes maneres és prou sucós... Pel que fa a la imatge que acompanya aquest article, no té cap relació amb els fets que menciona, és d'EFE i fa referència a una altres fets ocorreguts a l'Ecuador. Sí, ja sé que és molt crua, m'ho he pensat dues vegades abans de posar-la. Us demano disculpes si fereix la vostra sensibilitat.

QUEMADOS VIVOS SEIS CRISTIANOS, ENTRE ELLOS UN NIÑO, POR MUSULMANES EN PUNYAB. PAKISTÁN
Seis Cristianos - un niño, cuatro mujeres y un hombre - fueron quemados vivos en una revuelta organizada por grupos musulmanes en la ciudad de Goira, en la provincia de Punyab. La tensión había crecido entre las dos comunidades tras acusaciones que la minoría cristiana había profanado un Corán. Un portavoz oficial del Gobierno dijo que la acusación había sido "un falso rumor extendido por elementos subversivos para crear el caos"./ Reuters
La Vanguardia, diumenge 2 d'agost de 2009, pàgina 8.


Quantes disculpes heu llegit als diaris ?

Quants països mulsulmans s'han desmarcat d'aquest fet ?

Quantes manifestacions pro drets humans heu vist pels carrers d'Europa?

Quantes queixes de països no musulmans s'ha pogut escoltar?

Que passaria al món si una família mussulmana patís un fet com aquest?

Perquè sovinteja la persecució de les minories religioses en societats de majoria musulmana integrista ?"


MORT A L'INFIDEL" ÉS UNA PROCLAMA QUE AVUI ENCARA S'ESCOLTA I OCCIDENT CALLA. FINS QUAN ?

Finalment, vull afegir que no estic en contra de l'Islaam moderat. Però sí de qualsevol integrisme religiós de caire violent.

1 comentari:

Alexandre Moreno ha dit...

Doncs jo t'he de dir, que estic d'acord amb el què dius amic meu. Crec que estem fent demagogia amb el fet religiós, o caient en el ridícul, per motius de "moda" d'esquerres (que no té res que veure una cosa amb l'altre).